مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر سقف آپارتمان

با سلام. ما در یک ساختمان 2 ط 4 واحد زندگی میکنیم که 1 واحد متعلق به بنده و 3 واحد دیگر مربوط به 1 شخص است بالای سرم شیروانی قرار دارد سال گذشته طرف مقابل پول تعمیر سقف را از بنده دریافت نمود فقط سمت خود را تعمیر نموده است و سمت من باقی مانده و رطوبت تمام سقف خانه ام را ترک و ریزش داده است و تامین دلیل نموده ام البته پایین ساختمان ما 6 باب مغازه هم وجود دارد آیا بنده باید از چه کسانی شکایت کنم فقط از کسی که 3 واحد مسکونی را دارد یا اینکه از 6 مغازه دار هم شامل میشود.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علیه کسی که پول را گرفته و به تعهد خود عمل نکرده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام چه کسی اقدام خود را انجام نداده از همان شخص

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از فرد متعهد درخواست ایفای تعهد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادخواست مطالبه هزینه تعمیرات قسمت مشاع ساختمان به طرفیت هم مالک سه آپارتمان و هم مالک
مغاره ها اقامه بشود