مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه

با سلام. بنده در سال 85 اپارتماني را طی قولنامه ای پیش خرید کردم که بعد از اینکه در تحویل با مشکل مواجه شدیم بلاخره تقریبا کامل نشده تحویل گرفتیم و خودمون با هزینه خودمون تکمیل کردیم و حدود ده سال طی درخواستهای مکرر بنده و اهالی مجتمع جهت تنظیم سند ایشان اقدامی نکردند تا اینکه با صاحب ملک که شریک ایشان بود هماهنگ کردیم و سند بنام خورد حالا پیمانکار که من منزل را با ایشان قول نامه کرده بودم بعد حدود 4سال که سند خورده اقدام به شکایت ابطال قولنامه کرده است. آیا بعد از گذشت حدود 14 سال از زمان قولنامه و 5سال سند بنام خوردن ایشان حق اینکار را دارند؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام علی رغم اینکه توضیحات شما کامل نیست، اما به نظر می رسد اگر فروشنده اقدام به در خواست ابطال کرده است بعید به نظر می رسد نتیجه مطلوبی بگیرد و حکم به نفع شما صادر می گردد.