مشاوره حقوقی رایگان - درباره باطل بودن قولنامه

سلام وخسته نباشید پدر ما زمینی را برای سه برادر ما در سال 1390فروخته وتمام مبلغ پرداخت شده درسال 1398به دلیل نیاز مالی پدرم با رضایت خودمان حدود 1000متر از زمین خودمان رافروخت ودر قولنامه فروشنده به نام خودش است الان بعد از مرگ پدرم خواهرانم شکایت کرده اند که قولنامه راباطل کنند وادعا میکنند اگر به شما فروخته بود چطور بعد از چند سال به شخص دیگری فروخته ایا امکان باطل کردنش رو دارن لازم به ذکر است که خودشان هم میدانند که پدرم زمین رابه پسرانش فروخته ولی قول حرس وتمعشان وادار به این کار کرده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما به صورت دقیق دفاع نمایید مبایعه نامه باطل نخواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دو تا قولنامه از نظر تقدم . تاخر تنظیم و چگونگی خط و امضا و اصالت ان ها کارشناسی شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر مدارک کامل دارید میتوانید از خود دفاع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید