مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اعاده حیثیت

با سلام من دختری 22 ساله هستم 3 ساله با اقا پسری از دانشگاه به قصد ازدواج رابطه داشتم و تو این مدت بینمون کادو و هدیه رد و بدل شد ... مادر این اقا با ازدواجمون مخالف بودن چندین بار با منزل ما تماس گرفتند و فحاشی کردند و تهمت زدن... همچنین خواهرای این آقا که با پیام تو تلگرام و زنگ زدن فحاشی کردند ... من با اصرارهای این آقا موندم که میگفتن درستش میکنم و همه چی حل میشه... دیروز مامانشون اومدن جلو در خونه ما و صداشونو جلو در بلند کردن و فحاشی کردن و تهمت زدن فحش های خیلییی زننده ای زدن که به دور از ادبه من ذکر کنم و همسایه های ما متوجه قضیه شدن ... میخواستم ببینم میشه ازشون شکایت کرد؟ درضمن از دعواهای این خانم وویس گرفته شده و از طریق دوربین های جلوی درب خونه همسایه فیلم‌ گرفته شده از این خانم ... آیا این دلایل برای شکایت کافیه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله اگر شاهد وجود داشته باشد ولی اگرقرار است این خانم در اینده مادر همسر شما شوند پیشنهاد من عدم طرح شکایت از جانب شماست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می توانید شکایت کنید به نتیجه هم میرسد این در صورتی است که شما از ازدواج با این پسر منصرف شوید چون در صورت شکایت عواقب خوبی ندارد