مشاوره حقوقی رایگان - تشکیل پرونده کیفری

زنم که یه سال طلاق غیابی گرفته ازم در زمان رفتن از خونه ام تصاویر آلبوم خودش و خانوادگی منو برده و نیز فیلم عروسی منو که خانوادم نیز در اون فیلم با حالت باز بود و رقصیدن. و الان بعد یه سال طلاق متوجه شدیم که تصاویر خانوادگی و فیلم خانوادگی ما را دادن بیرون آیا میتونم ازش شکایت کنم و چون طلاق غیابی گرفته بودن نتونسته بودیم تو دادگاه در مورد فیلم و تصاویر عروسی حرفی بزنیم و یا بگیم که ایشون یعنی زنم هنگام ترک منزل اینجانب همه را برداشته با خود برده است حال من چه کنم مرا راهنمای کنید ممنون از شما

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. اگر عکس و فیلم ها پخش شد میتونید ازشون شکایت کیفری کنید.