مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب گاز برای ملک پیش خرید شده

با سلام.من سال 1401 یه اپارتمان پیش خرید گرفتم که هنوز تحویل نداده چون هنوز گاز ساختمان وصل نیست ،از موعد ثبت سند هم گذشته.برای عدم تحویل اپارتمان تو مرحله دادگاه هستم عدم حضورش رو واسه سند هم گرفتم .سوالم اینه که سازنده دیگه نمیخواد کاری واسه ساختمون بکنه من واسه واحد خودم جدا میتونم گاز بگیرم؟اصلا این اجازه رو دارم ؟چون خودم هم واحدم رو به کسی فروختم و باید کامل تحویلش بدم.وقتی دادخواست الزام واسه پایان کار بدم دادگاه درصورتیکه مجدد سازنده همکاری نکنه دقیقا چیکار میکنه ؟ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هرشخص مالک اموال خود است به کسی ارتباط ندارد
ارث برای بعد فوت است قبل فوت ارث وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به اخذ پایانکار کار بدهید و سپس از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام داذگاه حکم به تکمیل میدهد و چنانچه تکمیل نکرد با هزینه ایشان تکمیل کنید