مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مال خری

درود خدمت شما بزرگواران
طلا‌ و جواهر فروشی که تحت درمان روان پزشک هستش به دلیل مشکل عصبی، اگر دزدی به ایشان اتهام خرید مال مسروقه بزند آیا ایشان را اداره آگاهی میتواند تحت بازداشت قرار دهد تا 7 روز و فرا رسیدن روز دادگاه و حکم قاضی؟ دقت کنید شخص مشکل عصبی دارد و روانپزشک تایید کرده که ایشان مشکل دارند و در فضای بسته حال شخص ممکن هستش خراب بشود و درگیری هایی‌ در بازداشتگاه پیش بیاید که میتواند موجب اتفاقات ناخوشایندی بشود. و اگر حق بازداشت فرد مورد اتهام قرار گرفته را ندارند اگر این کار را کردند حکم آن چیست؟
ممنون بابت وقتی که میگذارید برای خواندن و پاسخ دادن.

پاسخ ها :

سمیه مغرور

سرکار خانم سمیه مغرور :

با سلام چنانچه اتهام به ایشان وارد باشد برای ایشان می بایست توسط دادیار یا بازپرس پرونده قرار تامین صادر شود و چنانچه قرار صادره منتهی به بازداشت شده باشد قابل اعتراض است

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر مراتب فوق را پزشکی قانونی تائید کند می توانید از دادگاه تقاضی مساعدت کنید.