مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط لیزینگ توسط فروشنده خودرو

با عرض سلام و درود و خداقوت. یه ماشین خریدم که قسط لیزینگ بدهکار و این موضوع رو زمان خرید نمی دونستم.. الان فروشنده نمیاد سند بزنه و قسط ماشین رو هم پرداخت نمیکنه میگه خودت پرداخت کن. چجوری میتونم فروشنده را وادار به پرداخت قسط معوق کنم تا سند از رهن شرکت بیرون بیاد؟ ایا باید خودم پرداخت کنم و بعد مطالبه وجه کنم یا راه دیگری هست؟ راهنمایی کنید لطفا (در ضمن دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند هم دادم ولی هنوز رای صادر نشده)

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با اثبات بیع و الزام به تنظیم سند در محکمه که باید به دفاتر خدمات مراجعه کنید ااستخدام وکیل راهی ساده تر است