مشاوره حقوقی رایگان - کار در زمان ترک منزل

سلام. من 2 ماهه ترک منزل کردم و الان خونه پدرم هستم چون خودم منزل رو ترک کردم نفقه ندارم مهریه رو گذاشتم اجرا و میخوام جدا بشم میخوام ببینم اگر من وارد حیطه کار بشوم شوهرم میتونه ازم شکایت کنه یا هیچ مشکلی برام پیش نمیاد میتونم کار کنم؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قاعدتا خیر ، همسر شما زمانی می توانند مانع کار کردن شما باشند که شغل شما خلاف مصلحت خانوادگی آنهم در صورت تداوم زندگی مشترک باشد

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

همسرتان فقط میتواند شما را از اشتغال به مشاغلی که مخالف شون خانوادگی باشد و با حکم دادگاه منع نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نمایید و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که کار شما برخلاف مصالح زندگی باشد می تواند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مخالف منافع ومصالح خانوادکی باشد امکان منع از اشتغال وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شغلی که شما دارید مخالف شیونات خانواده باشد همسر شما میتواند مانع شود در غیر اینصورت خیر