مشاوره حقوقی رایگان - چک قدیمی حامل دهه 80 که برگشت نخورده است

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران محترم ....
3فقره چک دارم که مبلغ کل 3فقره 10میلیون تومان میشود .
مربوط به سال 86 میباشد.
طی این سالها بنا به شرایطی نتونستم اقدامی بر روی چکها انجام دهم ...
سوال بنده ازحضورتون این هست که مبلغ 10میلیون سال 86 امروز چند محاسبه میشود ...
دوم اینکه برای اقدام به بانک بروم یا دادگاه یا نزد صاحب چک ؟
ممنون میشم از تجربتون در اختیارم بگذارید .. سپاس.
دعای بنده سلامتی و عاقبت بخیری واسه تمام اونایی که برای رضای خدا کاری انجام میدهند .. یاحق

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چون دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل نکرده است خسارات تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد فقط از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخولست خقوقی مطالبه وجه چک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا چک را در بانک برگشت بزنید و سپس درخواست اجرای چک را در اجرای ثبت مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی اقدام کنید از تلریخ صدور چک خسارت تاخیر در تادیه محاسبه خواهد شد . اینکه ابتدا به صادر کننده مراجعه کنید در اختیار شماست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا چک را مطالبه نمایید.
عدم پرداخت بگیرید.
درخواست اجرا نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شعبه مربوطه با توجه به قدمت چک باید مراجعه نمایید
خسارت تاخیر از تاریخ چک قابل مطالبه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه دوم برگشت سوم دادگاه ، سودش هم از زمان اظهار نامه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به شاخص تورم بانک مرکزی چند برابر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به بانک مراجعه کنید و چک‌ها را برگشت بزنید سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید.
توجه داشته باشید صرفا می توانید مبلغ ده میلیون تومان وجه چک ها را مطالبه کنید و خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه حساب می شود که مبلغ ناچیزی می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،وجه آن با دادخواست مطالبه وجه چک‌قابل مطالبه است و خسارت تاخیر تادیه از زمان دادخواست محاسبه میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این چک‌ها به دلیل عدم انجام اقدامات لازم خسارت تاخیر نادیه ندارند واگر صادر کننده با شما توافق برای وصول مبلغ نداشت اول برگشت بزنید بعددادخواست مطالبه وجه چک را بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول چک را برگشت بزنید و سپس دادخواست مطالبه وجه چک ثبت نمایید