مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت

باسلام
احتراماً به استحضار میرساند در پرونده مطروحه در دیوان عدالت اداری و تعیین وقت نظارت پرونده مورخ 29.03.98 توسط ریاست شعبه، باتوجه به اینکه هم اینک بعد از نزدیک به یک ماه از تاریخ مقرر، هیچگونه اقدام جدیدی در روند رسیدگی مشاهده نمیگردد و تصمیم متناسب با وقت نظارت تعیین شده گرفته نشده است و علیرغم انکه اخرین اقدام صورت گرفته مربوط به ثبت لایحه اینجانب در تاریخ هفت اردیبهشت میباشد با اینحال جریان رسیدگی پرونده در سامانه عدل ایران مختومه اعلام شده است آیا این روند مطابق ابراز مدیر دفتر شعبه، طبیعی است و در تمام پرونده ها اتفاق میافتد یا نه مشکلی در این بین بوجود آمده است. لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عموما روال عادیست بزرگوار

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

متاسفانه روند رسیدگی به پرونده ها دردیوان عدالت بسیار بسیار کند و اطاله دادرسی بوضوح در چند پرونده ای که شخصا بر عهده داشتم مشهود است برا نمونه سال 1388 بعلت ندادن پاداش پایان خدمت موکلی به دیوان عدالت دادخواست داده تازه حکمش صادر شده که 6میلیون باید بگیره حالا 6میلیون که سال 88 باید میگرفت حالا چقدرارزش داره