مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کد ملی!

سلام. عصرتون بخیر. ببخشید مزاحم شدم. من یک سوال دارم. من عکس کارت ملیم و شناسنامم مانند خیلی از افراد جامعه از سهل انگاری و عدم آگاهی کامل در فضای مجازی پخش شده. حال نزدیک پرونده کلاهبرداری بدستم رسیده که موضوع همشون این بوده : با مدارک شما (عکس کارت ملی و شناسنامه) در فلان سایت ارز مجازی خریداری شده و از کارت بعضی افراد مبالغ مختلفی به سرقت رفته. امروز قاضی بمن گفت برو کد ملیتو بسوزون! من از ثبت احوال قبلا در این مورد سوال کرده بودم فقط گفتن میشه اسم و فامیل عوض کنین. کد ملی شدنی نیست. میخواستم بدونم آیا بندی، تبصره ای چیزی هست در رابطه با موضوع من که بتونم کد ملیمو عوض کنم و کد ملیم قبلیم تغییر پیدا کنه؟ حتی گویا خبر رسیده با مدارک من رفتن سیم کارت خریدن! دیگه خدا بخیر کنه با اون سیم کارت چقد پول کِش رفتن! جالب تر اینجاست من در آخر پول این شاکیارو برگشت دادم که رضایت دادم و جریمه دولتی نخوردم. چقد باید پول بدم اخه؟ 20سالم بیشتر نیست بیکارم هستم...ممنون میشم یه پیشنهادی پیش روم بذارین❤
خارج از کشورم نمیتونم برم چون پاسپورت و کارت معافیت ندارم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در اینمورد باید به دادگاه شکایت کنید که از مدارک هویتیتون سو استفاده شده و هر تصمیمی که دادگاه گرفت انجام بدید . به هرحال باید از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید تا بیشترازاین متضرر نگردید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید از طریق دادگاه بتا استفاده از وکیل دادگستری اقدام کنید