مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام من با یه آقایی قرارداد مشارکت برای تولید یک قطعه امضا کردم و سرمایه ام هم در اختیارش قرار دادم متاسفانه ایشان پس از گذشت هفت ماه هیچگونه اقدامی برای تولید انجام ندادند و پول منم بالا کشیده
با وجود اینکه من از طریق پر کردن اظهارنامه که بیا به مفاد قرارداد عمل کن کماکان ازش خبری نیست
آیا من میتونم کلاهبرداری این شخصو ثابت کنم و اینکه با وجود داشتن قرار داد این اقا میخواسته انجام کلاهبرداری کنه و خود قراردادشم یه وسیله بوده به نوعی...؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اکر قرادادی بین او وشما بوده و نامبرده تعهدات را انجام نداده ، از طریق دادگاه میتوانید ویرا الزام به انجام تعهدات نمایید . ولی در مورد کلاهبرداری اولا باید قرارداد ملاحظه گردد و درثانی باید دلیل محکمه پسند داشته باشید و مهمتر از آن سو نیت طرف را اثبات نمایید چون اثبات آن طبق تعریف و عناصر تشکیل دهنده آن مشکل میباشد