مشاوره حقوقی رایگان - تهدید، قدرت نمایی، فحاشی

سلام خدمت تمام وکلای محترم. بسیار ممنونیم که وقت برامون میزاری. چند شب پیش بین من و خانمم دعوایی رخ داد که خانمم در حضور پدره بنده من را مورد ضرب و جرح قرار داد و مصدوم کرد، (در ضمن بگم که من خونه ی پدرم یعنی طبقه ی دوم ساکن هستم همراه با همسرم) بعد از اینکه من را کتک زد رفت و کلی فحاشی کرد رفت طبقه ی بالا و زنگ زد برادراش و حدودا چند دقیقه بعد برادراش همراه با چوب و آهن نبشی، درب منزل پدرم آمده و همراه با فحش، قدرت نمایی و تهدید کردند و درب چوبی پذیرایی منزل پدرم را شکسته، همسایه ها بودند و تمام ماجرا را دیدند، ما با پلیس تماس گرفتیم و پلیس هم خداروشکر اومد و دید و حتی سلاح سرد را دستشون دید و ردشون کرد رفتن، من شکایت کردم و فردا1401/7/9ساعت نه صبح جلسه دادگاه داریم، خواستم بپرسم الان نیازه استشهاد محلی از همسایگان ببرم یا نه فعلا همون گزارش پلیس که همه چی رو دید کافیه، من ممنون میشم پاسخم را بدهید چون روز جمعه هستش و وکیلی نیست که الان بتونم ازش راهنمایی بگیرم، و ممنون میشم بفرمایید چه حکم و جزایی برای برادر زنم و زنم تعیین میکنن، توروخدا اگر راهنمایی دارید بهم بگید فردا صبح انجام بدم یک عمر دعای خیر خودم و خانوادم همراهتون بزرگواران

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت ضرب و جرح و تهدید و قدرت نمایی با چاقو و توهین و ورود به عنف را اقامه نمایید

و از مرجع انتظامی نامه برای پزشکی قانونی بگیرید

و شما باید شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید و با شهادت شهود در دادگاه اتهامات متهم را اثبات نمایید
و دادگاه برای هر کدام از اتهام ها در صورت اثبات ، مجازات جداگانه تعیین خواهد کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
شما می توانید تحت عنوان ضرب و جرح و تهدید و قدرت نمایی با چاقو و توهین شکوائیه طرح نمائید ، و شهود خود را به دادگاه جهت ادای شهادت معرفی نمائید که در صورت اثبات جرم دارای مجازات های جداگانه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد