مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

سلام وقتتون بخیر. ببخشید گوشی من یک ساعتی دست بچه ی دوستم بود و ظاهرا با اون به یه صفحه ی کنکوری توی اینستاگرام یه پیام داده بوده که توش توهین بوده . من بعدن که بهم اون اکانت پیام داد به پلیس فتا گزارش شدید، ، متوجه شدم.
بهشون التماس کردم که گزارش نکنن بی خبر بودم و تازه متوجه شدم اون بچه چیکار کرده. ولی در جواب خواهش و التماس من، گفتن احضاریه برای شما ارسال میشه!!!. بعد از این پیامشون اکانتمو دی اکتیو کردم ، چی کار کنم دارم سکته میکنم. آیا ازم شکایت میکنن؟ من چیکار کنم؟؟ ترخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نگران نباشید
میتوانید موضوع را با پلیس فتا در میان بگذارید و مقصر را معرفی کنید که با توجه به اینکه زیر سن قانونی است احتمالا قضیه با سازش منتفی می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده ادعای نامبرده در خصوص شکایت صحت ندارد و در صورت شکایت با توجه به اینکه اکانت حذف شده پیگیری و اثبات موضوع در صورت انکار شما سخت است و از طرفی در صورت شکایت شما می توانید اعلام کنید چون پیج شما هک شده بود آن را حذف کرده اید.
توجه داشته باشید حتی در صورت اثبات توهین نهایت مبلغ ناچیزی جریمه تعیین می شود و مشکل خاصی پیش نمیاد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نمایید که گوشی در اختیار کسی بوده وبه اشتباه ارسال شده فاقد مسولیت کیفری خواهید بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر مسؤلیت شماست مگر اینکه خلاف آن ثابت شود یا اثبات گردد