مشاوره حقوقی رایگان - بررسی شکایت از پزشک

سلام. اگه امکان داره بفرمایید برای شکایت مجدد از پزشک چه کاری باید انجام داد. قبل از رفتن به شورای حل اختلاف با من تماس گرفتند و گفتند چون سر ساعت نمیرسم و دیر شده بهتره نرم و من هم نرفتم. حالا در ادامه پیگیری شکایت چه‌کار باید انجام داد. چون از نتیجه پرونده هیچ اطلاعی ندارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پرونده ارجاع می شود به دادسرای جرایم رایانه ای .
بعد رسیدگی

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام به شورا مراجعه کنید اگر قصد سازش ندارید اعلام کنید که پرونده به مرجع رسیدگی مربوطه ارسال گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را کامل مطرح کنید تا دقیقتر بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اشتباه کردید احتمالا رای به ضرر شما صادر خواهد شد که باید تجدید نظرخواهی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شورا مراجعه نمایید و در صورت تمایل به عدم سازش درخواست ارجاع پرونده را به مرجع صالح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت را از طریق چه مرجعی انجام دادید؟ شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش است و مجدد از شما درخواست میشود برای حضور اگر سازش حاصل نشد پرونده به دادسرا میرود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر ابلاغ باشید حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید