مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن پایان کار ساختمان

سلام
سه طبقه سه واحدی از پدرم به ارث رسیده و فعلا دست مستاجرین است . سند قطعی دارد لیکن پایان کار ندارد . چند دست خرید فروش شده تا به ما رسیده .
نداشتن پایان کار چه مشکلاتی حال و آینده میتواند ایجاد کند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما تکراریست پاسخ داده شد و عرض شد سوال شما کلی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای نقل و انتقال رسمی پایانکار نیاز دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدون پایان کار امکان نقل و انتقال نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که پایانکار نداشته باشد باید با همین شرایط انتقال دهید و قطعا به جهت اینکه پایانکار ندارد قیمتی کمتر از قیمت واقعی خواهد داشت و از طرفی چون باید یکجا به فروش بره کمتری کسی حاضر به خرید چنین ملکی می شود.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،هنگام انتقال سند،درصورتیکه خریدار،استعلام شهرداری رامطالبه نماید،ممکن است مشکل ساز شود

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام شما میتوانید از طریق سندعادی قولنامه ای اگرداردمنتقل کنیدولی بعدهابامشکل مواجه میشوید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام امکان تنظیم سند قطعی انتقال برای خریداری بعدی وجود نخواهد داشت در واقع امکان نقل و انتقال وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صدور سند رسمی برای واحدها مستلزم اخذ پایانکار است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در صورتی که ملکی پایان کار نداشته باشد نقل و انتقال رسمی امکانپذیر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ملک پایان کار و صورتمجلس تفکیکی نداشته باشد امکان درخواست صدور سند جداگانه برای هر واحد
وجود نخواهد داشت و