مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با آب و فاضلاب روستایی

سلام. در پایین دست روستا زمینی خریده ام که اداره آب و فاضلاب روستایی حدود 20 سال پیش در آن زمین چاه عمیق احداث کرده (که الان خشک شده و عملا استفاده ای ندارد) و از صاحب قبلی زمین فقط اجازه نامه شفاهی گرفته شده، آیا میتوان با شکایت کردن علیه آب و فاضلاب روستایی مجبور به قلع و قمع و بستن چاه و متعلقات آن کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر چاه از قدیم بوده و قبل از مالکیت شما استفاده می‌شده امکان تخریب نیست تنها میتوانید از نظر کارشناسی مانع ان شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در ملک شما باشد و باعث خسارات شود می توانید از طریق مراجع محترم قضایی پیگیری نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام با توجه به سوال بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر احداث چاه بدون اجازه مالک بوده باشد امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید دادخواست مطرح نمایید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اگر بدون اجازه بود میتوانید دادخواست دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید از طریق مراجع محترم قضایی پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر باعث خسارات شود می توانید از طریق مراجع محترم قضایی پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
به درستی که اشاره خوب و دقیقی انجام دادید. بلی شما میتوانید با در نظر گرفتن مرتکب این جرم، علیه وی اقدام به طرح شکایت کنید.
و السلام