مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام خسته نباشید. خانمی هستم که چند وقت پیش بر سر موضوع خیانت همسرم که بهش اعتراض کردم منو مورد ضرب و شتم قرار داد ، همون وقت با 110تماس گرفتم و علیهش شکایت کردم، امروز جلسه شورای حل اختلاف بود که همسرم کلا منکر این قضیه کتک کاری شد و گفت من اصلا دست روی همسرم بلند نکردم، مسئول پرونده رو به دادگاه ارجاع داد، سوالم اینه میتونه کلا کتمان کنه و نتونم ثابت کنم که منو زده؟ درگیریمون توی خونه بود و تنها شاهدم خدا برادرش و دختر 4سالم بودن، که برادرش قطعا شهادت نمیده دخترمم که بچه اس هنوز فقط میمونه خدا، در ضمن من نامه پزشک قانونی هم دارم!!!!! خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ادله نداشته باشید به نتیجه نمیرسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
صورتجلسه تنظیم شده کلانتری همراه با گواهی پزشکی قانونی را ارائه دهید ، متاسفانه ادله ضعیف است