مشاوره حقوقی رایگان - درختان اطراف زمین باغی

سلام. بنده دو عدد زمین باغی خریدم که دو طرف راه عمومی قرار گفته تند. که حد یکی به راه عمومی و دره و حد دیگری به دره و بعد راه عمومی هست
زمین ها هردو سند شش دانگ داره
کنار زمینی که حد آن به دره هست داخل دره به فاصله 1متری با زمین من 6عدد درخت گردو تنومند هست که شاخه هایش هم روی زمین من هست
حالا بعد از چند سال صاحب 2دست قبل زمین اومده میگه این درختان مال منه و من از میوه آن باید استفاده کنم
تکلیف اون درختان چیست؟ آیا صاحب قبلی میتونه ادعا مالکیت کنه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما شما می توانید شاخه های داخل زمین خود را قطع کنید