مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی چه جرمی داره؟

سلام
سه سال درگیر پسری شدم نشونشم پسره بلژیک زندگی میکنه معلوم نیس چه کاری انجام میده و درمورد هیچی باهم صحبت نمیکنه فقط امرو نهی میکنه واسه کارام خانوادش همش بی احترامی میکنن میخوام ازش جدا بشم ولی خانوادم می‌گن که برات دردسر درست میکنن یه‌جورایی میترسن
میخوام بدونم 3 سال منو درگیر خودش کرده قانون جرمی یا چیز خاصی در مورد بلاتکلیفی تثبیت کرده؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر بلاتکلیفی جرم انگاری نشده خودتان باید تصمیم بگیرد به قطع یا ادامه ارتباط

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اما تحت عناوین خلصی این موضوع قابل پیگیری است و اگر روند زندگی خود را کاملتر شرح دهید بهتر راهنمایی میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما در مرحله نامزدی هستید و میتوانید برای نامزدی خاتمه دهید اما چون سوال شما کمی مبهم است از کلمه نشان استفاده کردیم اگر عقل هستید مراحل آن متفاوت است هیچ کسی مطابق قانون جمهوری اسلامی ایران می تواند به شخصی تعرض نماید در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه بین شما تنظیم نشده مشکلی پیش نمیاد و می توانید قطع ارتباط کنید و مشکلی برای شما پیش نمیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است اصولا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق صورت سوال متاسفانه خیر
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید