مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مشاع

با سلام. پدر من صاحب شش دانگ سرقفلی ی واحد تجاری بودند که بعد از فوت ایشون به من و خواهر و برادرم ارث رسید.به تازگی برادرم با صاحب ملک به توافق رسیده و ملک تجاری رو خریداری کرده اند. اما با توجه به این که اسناد جدید به صورت تک برگ هستند، سهم سرقفلی من و خواهرم چگونه محفوظ باقی میماند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ایشان مالکیت را خریده سرقفلی کماکان مال شما سه نفر است وباید هرسه در نحوه استفاده یا اجاره دادن آن به توافق برسید و هرماه اجاره مالک را نیز بپردازید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سهم شما باقی است. میتوانید تقاضای تقسیم کنید