مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر و تادیه

باسلام
من درسال 89 دادخواستی به عنوان مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمودم و در رای آقای قاضی علاوه بر پرداخت مطالبه مطالبه تاخیر و تادیه و هزینه دادرسی را در رای ذکر نمودند ولی پس از واخواهی آقای قاضی پس از نظر کارشناسی رای را با کسر مبلغی از مطالبه و هزینه دادرسی بدون ذکر تاخیر و تادیه رای را صادر نمودند و رای بصورت قطعیت درامد حال اینجانب پس از گذشت چندسال آیا تاخیر و تادیه این مطالبه به من تعلق میگیرد یا نه. و من تا الان آن مبلغ را به اجرا نگذاشته ام.
آیا به اجرت المثل ایام تصرفی که 8سال طول کشیده با این ایام تاخیر و تادیه نیز تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چنانچه مطالبه وجه، موضوع طلب ازبابت وجه رایج باشدتأخیرتأدیه دارد،لیکن اگرازبابت طلب خریدکالاوامثال آن باشد تأخیرتأدیه ندارد.موفق باشید

یک وکیل

سلام" ملاک اجرای رای قانونی شما ، رای قطعی شده واخواهی است و ما از محتویات و مفاد و جزئیات رای شما بی خبریم . همانطور که همکار محترم فرمودند در دعاوی که موضوع آن دین و از نوع وجه رایج بوده در صورت مطالبه طلبکار و تمکن مدیون ، مدیون امتناع از پرداخت نموده و تغییر فاحش شاخص بهای کالاها و خدمات (تورم) سالانه در صورت مطالبه طلبکار ، از تاریخ سررسید تا موقع پرداخت ، خسارت تأخیر تأدیه به نرخ رسمی بانک مرکزی به طلبکار تعلق می گیرد . اگر شما نسبت به رای واخواهی اعتراض قانونی داشتید می بایست در مهلت مقرر قانونی تقاضای تجدید نظر خواهی می نمودید و الآن دیگر اعتراض شما پذیرفتنی نیست .