مشاوره حقوقی رایگان - امین اموال و مفقودی پدر

سلام
پدر بنده 21 سال لغایت حال مفقود است. و مادرم طلاق غیابی گرفته و من یک برادر دارم.
و من امین اموال پدرم هستم و بنده تا 75 سال شدن پدرم برای موت فرضی بلاتکلیف هستیم (25سال دیگه)
پدرم تنها یک زمین تحویلی از بنیاد مسکن بنام خود دارد که دادگاه سال 91 به صورت امانت به پسر بزرگتر که بنده هستم داده و تعهد محضری ام گرفتن که حق فروش ندارم و فقط اجازه ساخت دارم که از نظر مالی نمیتونیم یه ماشین اجر بخریم و بسازیمش.
طی اینهمه سال من و برادرم تحت پوشش کمیته امداد بوده و تا مقطع لیسانس و فوق لیسانس درس خواندیم و الانم کارگریم و در خانه استیجاری زندگی میکنیم..

حال که بنده نامزد هستم و من و داداشم خانه نداریم و وضع مالی خیلی بدی داریم میخواهیم زمین پدرم را با یک ساختمان هرچند کوچک ولی هم ارزش معامله کنیم و به نام پدرم باشد که یکی از دغدغه های نیاز های اساسی که مسکن هست حداقل تامین گردد.
از شما بزرگواران استدعا دارم بنده را راهنمایی کنید مراحل قانونی یا یک تنظیم نوشته ای برای بنده ارسال کنید.
خیلی خیلی تشکر میکنم از هموطنان عزیزم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام یک دادخواست یا درخواست خطاب به همان دادگاهی که زمین را به صورت امانی به شما داده بنویسید و کل این مشکلات را برایش بنویسید و از دادگاه بخواهید تا با هماهنگی نماینده دادگاه زمین به قیمت عادله فروخته شود و یک دستگاه آپارتمان یا خانه قابل سکونت به اسم پدر خریداری شود تا شما بتوانید تا زمان ظهور یا موت فرضی پدر به عنوان سرپناه از آن استفاده کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید