مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
تقریبا 2ماهه خونه پدرمم و شوهرم قفل در رو عوض کرده و میگه خونه تحویل صاحبخونه دادم در حالی که صاحبخونه پدرشه و من دادخواست الزام به تهیه مسکن دادم و این دوماهه نه زنگی زده شوهرم نه اومده دنبالم و نه کسیو واسطه کرده بعد به محض اینکه شنیده از فامیلا ک دادخواست تهیه مسکن براش فرستادم
هنوز دادگاه خانواده وقت بهمون نداده که چ موقع بریم ولی شوهرم از اطرافیان شنیده ک من دادخواست دادم سریع 500تومن نفقه ب حسابم ریخته
یعنی نمیتونم شکایت ترک انفاق کنم ازش اگر مسکن تهیه نکند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون زوج مکلف به تهیه مسکن مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسائل زندگی
و پرداخت نفقه ماهیانه میباشد

و شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه و تهیه مسکن مستقل را مطرح نمایید و نتیجه خواهید
گرفت
و امکان اقامه دعوای کیفری ترک انفاق وجود خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما می‌توانید دادخواست مطالبه نفقه و تهیه مسکن مستقل را مطرح نمایید و نتیجه می گیرید