مشاوره حقوقی رایگان - معنی جملات زیر چیست؟

خلاصه پرونده من در سامانه ثنا به این شکل است. یعنی چه؟
1-پرونده با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به خواسته اعتراض به تصميم مقام اداري در اعمال مجازات اداري در تاریخ 01/10/1397 ثبت گردید
2-نامه وارده با موضوع وصول پاسخ نامه واصل شد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
یک درخواست اعتراض نسبت به یک موضوع یا رای بوده که به دادگاه مربوطه رسیده و اون دادگاه ثبت کرده و بعدش هم یک اقدامی مثل استعلام یا نامه ای رو صادر کرده که جوابش اومده و باید به اون شعبه مراجعه کنید و از اقدامات مطلع بشید .