مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ساختمان

سلام
سه طبقه مسکونی خریدم که یک سند دارد فروشنده بنامم منتقل کرد ولی تفکیک و پایان کار ندارد که روز خرید این موضوع به من گفته نشد و مسکونی فوق چند دست خرید و فروش شده. الان از چه اشخاصی با چه موضوع دادخواست شکایت کنم برای نداشتن پایان کار ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده و تنظیم سند امکان طرح دعوا وجود ندارد.
شما با همین شرایط معامله کرده اید و خودتان می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زمان سند مشخص بوده که یک سند دارد اما اگر مبنا بر تفکیک بوده می توانید فسخ کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه شرطی در این خصوص نشدخ باشد خودتان باید پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مطلع نبوده اید که پایان کار ندارد میتوانید دادخواست فسخ به علت خیار افحش دهید چون قیمت ملک در این شرایط بسیار فرق میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به اخذ پایان کار و اخذ صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و
شهرداری اقامه نمایید
و با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق طبق مفاد قرارداد ، دفاع نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد و اسناد و مدارک بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به اخذ پایان کار و اخذ صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و
شهرداری اقامه نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

اگر مطلع نبودید میتوانید دادخواست بدهید برای اعلام فسخ ولی درصورت قصد شما بر ادامه میتوانید دادخواست دادخواست الزام به اخذ پایان کار و اخذ صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و
شهرداری اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از سازنده و فروشنده بابت الزام به اخذ صورتجلسه تفکیکی و پایان کار

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی از جمله الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی مطرح بفرمائید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر با همان وضعیت وقتی خریداری وسند منتقل کردیده امورات اخذ پایانکار با شما خواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از سازنده ، فروشنده ، و ایادی ماقبل درخواست الزام به اخذ پایان کار داشته باشید