مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

با سلام و خسته نباشید.
پرونده صدور حکم بر اعسار از پرداخت هزینه مرحله تجدیدنظر خواهی همسرم(زوج)
رد شده، چون دادگاه بدوی، به دلیل اینکه زوج به لحاظ مالی و شغلی متمکن از پرداخت هزینه دادرسی به صورت یک جا بوده، حکم بر بطلان دعوی خواهان صادر کرده بود..
و الآن دادگاه تجدیدنظر هم ضمن رد اعتراضشان ( زوج وکیل دارند )، عینا دادنامه تجدید نظر خواسته رو تائید کردن، و قطعی شده این رأی.
میخواستم بپرسم بعد از این چه میشود؟
و جلسه رسیدگی به تعیین مهریه چه زمانی تشکیل میشود؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام در این مرحله به زوج ابلاغ می گردد هزینه دادرسی را بپردازد اگر نپرداخت دادخواست وی رد می شود و حکم قطعی می گردد ولی اگر بپردازد برای رسیدگی به اصل دعوی به تجدید نظر ارسال میگردد.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در تجدید نظر کمتر اتفاق می افتدکه جلسه رسیدگی تعیین شود و بدون تشکیل جلسه رای تایید و یا نقض می شود.