مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خط انداختن روی ماشین توسط موتور سیکلت

سلام. تو خیابون شلوغ و یک طرفه با ماشین در حال حرکت بودم یه موتوری از روبرو خلاف اومد و از کنار ماشین من رد شد و رو ماشینم خط افتاد تا اومدم کاری کنم یا پلاک بردارم در رفت. این موارد رو چطور باید پیگیری کرد و خسارت گرفت؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

برای طرح دعوای حقوقی و بخصوص کیفری نیازمند دلیل هستید من جمله شاهد یا گزارش پلیس راهور ، در این فقره باید از هر طریقی پلاک موتور رو بدست بیارید و اگر شاهد یا فیلم دوربین مداربسته ای دارید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت در دست داشتن دلایل و مستندات می توانید درخواست کارشناسی برای محاسبه میزان ضرر و زیان وارده و افت قیمت احتمالی خودرو تان را نمایید و سپس اقدام مقتضی را مبذول فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای بازبینی دوربین های اطراف را بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هرحال باید شخص مورد نظر را پیدا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تامین دلیل ارائه دهید واگر دوربینهای مدار بسته انجا هست از ان استفاده شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از شهادت شهود و تامین دلیل یا اگر در من،قه دوربین نصب بوده دلایل خود را جمع آوری و شکایت مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شهادت شهود یا بازبینی دوربین ها جهت شکایت اقدام نمایید