مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک

سلام یدونه واحد چند سال پیش خریدم که هر چی به مالک میگم سند نمیزنه یک بار خسارت محکومش کردم الان رفتم باز خسارت و الزام به سند دادخواست دادم تازه فهمیدم از ساختمانی که من یک واحدشو خریدم سه دونگ به اسم کسی دیگه هستش و فقط سه دونگ به اسم فروشنده هستش. حالا سوالم اینه ایا چون ملک پایان کار و صورت مجلس تفکیکی نگرفته و سه دونگ فقط به اسم فروشنده الزام به سند من رد میشه؟؟ من دادخواستم فقط به اسم فروشنده بوده.. اگه رد میشه طبق کدام بند و قانون رد میشه.. چون بعضی ها میگن رد میشه بعضی ها هم میگن طبق ماده 190.191 .219.220.222.224.225 باید طرف محکوم به الزام به سند بشه؟؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

سلام
بهتر است با یک‌ وکیل در اینخصوص مشورت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بدون مطالعه اسناد و مدارک، امکان اظهار نظر دقیق وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه ملک. مشاعی است باید بخ طرفیت کلیه مالکین مشاع اقامه دعوی شود البته رویه قضایی بر این امر نیز استوار است که اگر شخص فروشنده قدرالسهمی از ملک دارد باید به همان میزان نیز محکوم گردد ورد دهوی بلاوحه است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مدارک نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست شما حتما رد خواهد شد
شما باید دادخواست خود را مسترد نمایید و

و شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به اخذ پایان کار و الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک دوم اقامه نمایید

و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق ، دفاع نمایید