مشاوره حقوقی رایگان - آیا راهی هست هر وقت از شبانه روز متهم را دستگیر کنیم

باسلام. حکم جلب فردی را دارم که کلاهبرداری کرده دوماه هست که دنبالشم اما فقط شب ها میبینمش ماشین هم ندارم که دنبالش برم دادگاه نیابت هم فقط روز ها بهم مامور میده. راهی هست که هروقت از شبانه روز بتونم دستگیرش کنم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست جلب سیار با اذن ورود به مخفیگاه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله
از مقام قضایی بخواهید برای این کار مامور در اختیار شما گذاشته شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با دستور مقام قضایی امکان دارد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از اجرای احکام طی لایحه ای تقاضای جلب سیار بصورت شبانه روزی با اذن ورود به مخفیگاه درخواست نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
طی لایحه ای از شعبه ی صادر کننده دستور جلب موارد را مطرح و درخواست صدور جلب سیار نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان ندارد
طبق قانون فقط در روز میتوانید همراه با مامور ایشان را جلب نمایید

یک وکیل :

از شعبه پیگیری بفرمائید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بله باید از بازپرس بخواهید اقدام در شب را در نامه جلب درج کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
ورود شبانه يا به تكرار نيازمند مجوز خاص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجرای احکام طی لایحه ای تقاضای جلب سیار بصورت شبانه روزی با اذن ورود به مخفیگاه درخواست نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای جلب اقدام کنید چنانچه نتیجه‌ای حاصل نشد حکم جلب شبانه بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام درخواست کنید از شعبه مذکور

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ف بله امکان پدیر هست از طریق شعبه اجرا درخواست بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اجرای احکام درخواست جلب سیار شبانه روزی با اذن ورود به مخفیگاه بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طی لایحه ای تقاضای جلب سیار بصورت شبانه روزی با اذن ورود به مخفیگاه درخواست نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

با نیابت صحبت کنید یک بار ممکنه بهت این حکم را بدن

یک وکیل

سلام مجدد تقاضای جلب سیار شبانه روزی رو به دادگاه مطرح کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طی لایحه ای موارد مذکور را توضیح و تقاضای جلب سیار شبانه روز با اذن ورود به مخفیگاه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست بدهید به اجرای احکام که 24 ساعته باشه

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

درخواست صدور جلب سیار به همراه ورود به مخفیگاه بگیرید.