مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. بنده شوهرم میخواهد منو طلاق بده قبلا از شهر خودم از ثبت استعلام گرفتم اموالی به اسم خودش نداره ولی میگن توی شهری دیگه خونه داره میخواستم بدونم چطور میتونم از تبت اسناد شهرهای مختلف استعلام بگیرم ببینم اموالی به نامش داره یا نه؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با مراجعه به دفتری که ازدواج شما ثبت شده است
درخواست مطالبه مهریه خودرا مطرح مینمایید ضمن اخذ مکاتبات لازم از آن دفتر با مراجعه به اجراییات ثبت محل استعلامات لازم را برایتان انجام و پیگیری می نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای ثبت شهر خودتان که اقدام کرده اید می توانید به شهر مورد نظر نیابت بگیرید.
توجه داشته باشید منزل مسکونی مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.
و در صورت توقیف مرد می تواند اعتراض کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استعلام از ثبت گرفته شود هر کجا مالی بنامش ثبت شده باشد مشخص میشود به هم‌مرتبط هستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سیستم سراسری است

زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

حقوق مالی زوجه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا معرفی نامه از دفترخانه ازدواج خودتان بگیربد و سپس به اداره ثبت ان شهر که ملک و مال غیر منقول در انجا دارد ، ببرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سند مالکیت ملکی در هر کجای ایران به نام شخصی ثبت شده
باشد در اداره ثبت اسناد مشخص خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست استعلام ثبتی دهید کلیه املاک در هر کجا بنام باشد مشخص می گردد