مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

بندہ 17 سال پیش ازدواج کردم دوتا بچه دارم دوران عقدم شوهرم باھام نزدیکی کرد بکارت منو زد خون کمرنگ اومد خیلی کم بود 2سال پیش بہ بھانہ اینکہ بکارت نداشتی مھریمو ازم گرفت الان باھم اختلاف داریم میخوایم جدا بشیم میخوام بدونم کہ برای معاینہ میشہ فھمید کہ کی چہ موقع پردہ زدہ شدہ توروخدا راھنماییم کنید پای زندگیم در میونہ

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیرر بعد از گذشت این همه سال

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با توجه به گذشت 17 سال از پاره شدن پرده بکارت شما امکان تشخیص زمان دقیق از بین رفتن پرده بکارت تان وجود ندارد و الان با معاینه صرفا باکره بودن یا نبودنتان قابل تشخیص است همچنین نیازی به ابرا مهریه تان نداشتید و خودتان سادگی کرده اید و جهت مهریه نیاز به بررسی سندی است که مهریه را بذل کرده اید می باشد