مشاوره حقوقی رایگان - حکم معلول خدمتی در مرزبانی

سلام. من 6سال پیش در مرزبانی سلماس از خودروی خدمت افتادم.که موجب شکستگی دوبل ساق پای راست شدم.که پلاتین یا همان کنجر گذاشتند.سازمان در کمسیون پزشکی ماده 140معلول خدمتی اعلام کردند. ومن هیچ مزایای دریافت نکردم.حالا سوال من اینه که پای من هنگام کار اذیت و عوارض نشان داده است میتونم مستمری دریافت کنم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه درخواست دهید تا بررسی شود و باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند رسیدگی در کمیسیون پزشکی می باشد