مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

با سلام. بنده با خانمی که شوهرش ترکش کرده بود و جدا از هم و در دو شهر مختلف زندگی میکردند در محل کارم آشنا شدم از روی خیر خواهی کمک های زیادی برای ایشون انجام دادم ... ایشون دو تا بچه کوچک دختر داشتند. این کمک ها به مدت 5 سال ادامه داشت و در این 5 سال محبتی در بین ما بوجود امد که با توجه به ترک همسر به مدت طولانی از ایشون درخواست کردم که تکلیف خودشون رو مشخص کنند و طلاق بگیرند این اتفاق افتاد و من بعد طلاق با ایشون با عنوان موقت و 5 ساله عقد کردم
الان هم با هم رابطه خوبی داریم و ایشون هم کار بسیار خوبی دارند ‌.
اما سوال من این هست اگر همسرم بفهمه با توجه به اینکه من اصلا توانایی جدایی از این خانم رو ندارم، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
من برای خانواده خودم هم کسری نزاشتم و هیچ مشکلی ندارند
سوال دوم اینکه. بجز مادر و بچه های این خانم افراد دیگر خانواده ایشون از رابطه ما خبر ندارند.
اگر برادر ایشون متوجه بشوند میتوانند مشکل ایجاد کنند ..
ضمنا چون من کارمند هستم در محل کارم مشکلی ایجاد خواهند کرد؟
سوال سوم، آیا برای خانم مشکلی میتوانند در محل کار ایجاد کنند؟

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
برای همسرتان حق طلاق ایجاد خواهدشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، ازدواج مجدد زوج ، باید یا با اجازه دادگاه باشد یا باید با موافقت زوجه انجام بشود

و اگر زوج بدون موافقت زوجه ازدواج مجدد انجام بدهد طبق شروط مقرر در عقدنامه ، زوجه میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید و دادگاه حکم طلاق را صادر خواهد کرد

و چون ازدواج شما به صورت قانونی ثبت شده است هیچ شخصی نمیتواند برای شما مزاحمت ایجاد نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر مرد شرعا میتواند چهار زن دایم و بدون تعداد زن صیغه ایی یا همان عقد متعه داشته باشد و اگر بشکل صحیح شرعی و قانونی اقدام و ثبت شده باشد هیچ اشکالی نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ازدواج بدون اذن همسر اول و دادگاه برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی سند ازدواج اولتان وجود دارد احتمالا همسرتان وکالت در طلاق داشته باشند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا ازدواج شما ربطی به برادر ایشان ندارد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر همسرتان متوجه شود میتواند درخواست طلاق کند البته باید ثابت کند.