مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام. پدر من در زمان عقد بنده یک دانگ از ششدانگ خانه ای که داشتیم بابت قسمتی از مهریه خانمم متعهد گردید و در یک قرارداد بیع نامه پدرم بعنوان فروشنده و خانمم خریدار و ثمن معامله مهریه ای که پدرم تعهد کرده قید شده و به تایید چند شاهد رسیده. پدرم در حدود ده سال پیش خانه را با قرارداد مشارکت در ساخت به آپارتمان تبدیل کرد و سهم هر کدام از ظرفیت حدود 350متر در 5طبقه میباشد. ایا یک دانگ که پدرم تعهد کرده از سهم پدرم محاسبه میشود یا از کل ساختمان. بعد اینکه پدرم یک سال پیش فوت کرده و خانمم مهریه را درخواست کرده و از 350متری که سهم پدرم بوده دو واحد را سالهای قبل فروخته و یک واحد 65متری که از زمان ساخت در تصرف من هست و سند آن را چند سال پیش بنام مادرم کرده و هنوز هست و یک واحد 135متری که مادر و برادر و خواهر زندگی میکنند هست که حدود دو ماه آخر که زنده بود و چون خانم برای مهریه گفته بود شکایت میکنیم با وکالت بلاعزل به برادرم داده و برادرم قطعی به مادرم انتقال داده و پدرم یک ماشین پراید و یک مغازه که بصورت سرقفلی هست بنام پدرم مانده است. لطف میکنید بفرمایید یک اینکه سهم یک دانگ از سهم پدرم محاسبه میشود یا از کل ساختمان. بعدا اینکه چون سرقفلی مغازه ای که جدا از این ساختمان هست. مهریه از مغازه محاسبه میشود یا از آپارتمانی که بنام مادرم شده. ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام نسب به همان یک دانگ می تواند اقدام کند البته چون معاملات بعدی فضولی بوده می تونه تقاضای ابطال آنها را هم بخواهد.