مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام دخترم مهریه اش رو بخشیده وهنوز طلاق نگرفته ایا میتواند انصراف از بخشش مهریه بدهد بخشش مهریه مشروط با گرفتن حق طلاق؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
البته با شرایطی ممکن است...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می‌توانند هر لحظه مهریه‌ی خود را مطالبه نماید اما می‌بایست وکالت نامه مورد بررسی کامل قرار بگیرد

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
باید متنی که ایشون جهت بخشش مهریه نوشتن و امضا کردند بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
اگر ابراء کرده باشد کاری نمیشه کرد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه مقصود ابراء مشروط باشد که از فرض سوال چنین بر می آید؛ اگر شرط محقق شده باشد نمی‌توان کاری کرد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه ابراء مشروط باشد چنانچه از فرض سوال بر می آید و شرط هم محقق شده باشد
نمی‌توان کاری کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید متنی که ایشون جهت بخشش مهریه نوشتن و امضا کردند بررسی شود اگر ایران کرده باشد کاری نمیتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن سند رسمی تنظیم سده دارد که باید برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیاز به بررسی سند میباشد.باتوجه به سوال تا زمانی که از حق طلاق استفاده نکرده اند میتوانند مهریه را مطالبه نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد سند دارد

با توجه به اظهارات شما ، اگر بذل مهریه در مقابل اجرای طلاق باشد و هنوز صیغه طلاق جاری نشده باشد امکان درخواست اجرای مهریه وجود خواهد داشت اگر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بستگی به قوانین مربوطه دارد، اما در بسیاری از موارد عرفا ، بخشش مهریه مشروط به حق طلاق مرتبط است و به عبارتی، شرطی برای اعطای حق طلاق توسط شوهر به همسر محسوب می‌شود. با این حال، اگر دختر شما قبلاً بخشش مهریه را به شوهرش داده است، احتمالاً برای انصراف از بخشش مهریه باید با دادخواست بدهد.

در هر صورت، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا به شما راهنمایی کند که در شرایط خاص شما، انصراف از بخشش مهریه چگونه امکان‌پذیر است و چه شرایطی برای این کار لازم است. همچنین، در نظر داشته باشید که انصراف از بخشش مهریه ممکن است از نظر حقوقی و قانونی دارای پیامدهایی باشد، بنابراین بهتر است با دقت و با مشورت با وکیل خود، تصمیم‌گیری کنید.