مشاوره حقوقی رایگان - گازگرفتگی سگ

مادرمو سگ تو کوچه گاز گرفته و بعد از اینکه سگ تکونش داده خورده زمین لگنش شکسته حالا صاحب سگه میگه اگه شکایت کنین میگیم اولا سگ تو حیاط بوده دوما مادرت اومده بوده خانه ما دزدی. حالا سوالم اینه که اگه اونا بگن سگ داخل حیاط گرفته حرفمون به جایی میرسه؟ یا میتونن بگن دزد بوده ؟ لطفا راهنماییم کنین.ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دادگاه هر کس باید ادعاهای خودش را ثابت نماید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

اگر شاهد دارید یا مدارکی مثل دوربین مداربسته وجود دارد می توانید اقدام به شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دروغ گفته ، حتما شکایت کنید و از طریق کلانتری ببرید پزشکی قانونی ، صاحب سگ غلط کرده، همین گفته ایشان را به متن شکواییه بیفزایید