مشاوره حقوقی رایگان - رهن کامل

سلام... ما شهریور 97 در شهرک گلستان خونه ای رو رهن کامل 330 میلیون گرفتیم... صاحب خانه در مشاور املاک ذکر کرد هزینه ی کاغذ دیواری دو دیوار رو پرداخت میکنه... بعد زد زیرش و کلی دعوا کردیم تا پرداخت کردن... توالت فرنگی حمام مستر خراب است و باید دیوار خراب شود برای درست شدنی... که بازم ایشون اهمیتی ندادن... در پارکینگ خراب شد و با هزینه ی خودمون درست کردیم چون میگفتن اون خونه دیگه واسه شماست خودتون خرج کنید.. کولر ها نیز باید گاز میشدن اما بازم ایشون سر پرداخت هزینه کلی اذیت کردن... طبقه ی اول رو هم دفتر خدمات الکترونیک کردن و ما شکایت کردیم ازشون و بابت همین کینه کردن... و همین چند روز پیش تماس گرفتند و گفتند اون پول رهن باید بمونه و ماهی 3/5 میلیون هم اجاره بدین بنظر شما این قیمتی که اضافه کردن طی یک سال و مارو مجبور کردن که بلند شیم درست و قانونی هست؟ میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با انقضای موعد شما باید ملک را تخلیه کنید و پیش از آن حق اضافه کردن اجاره بها یا وجه الرهانه نیست