مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه دست نویس ملک

با سلام و احترام
بنده آپارتمان خود را بصورت مبایعه نامه دست نویس به یکی فروختم که دونفر هم شاهد امضاء نموده اند تمام موارد و بندهای مبایعه نامه رعایت شده است خریدار کل مبلغ را پرداخت نموده و برای تخلیه ملک دوماه فرصت خواستم که در مبایعه نامه هم درج شده است
آیا مبایعه نامه دست نویس با دوشاهد بدون کد رهگیری اعتبار حقوقی دارد؟
همچنین خریدار بدلیل پرداخت کل مبلغ اصرار به انتقال سند به اسم خود را می نماید اگر بنده سند را فردا یا پس فردا به اسم خریدار انتقال بدهم آیا ایشان میتوانند حکم تخلیه واحد منو بگیرند؟ در حالیکه در مبایعه نامه تا 20 آذرماه فرصت تخلیه ملک داده شده است. همچنين نوشته شده در صورت عدم تخلیه در زمان مقرر روزانه مبلغ 500هزار تومان ضرر و زیان داده خواهد.
لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام 1. بله 2. خیر

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

بله اعتبار حقوقی دارد ،طبق مفاد قرارداد تا 20 آذر فرصت تخلیه دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
در خصوص سوال دوم شما متاسفانه خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه شما معتبر است و تا روز تخلیه حق الزام شما به تخلیه را ندارد