مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث پدر

با سلام و عرض خسته نباشید
پدر من 2 بار ازدواج کرد و حاصل این 2 ازدواج 15 فرزند می‌باشد. بعد از فوت پدرم فرزند اول خانواده کلیه اموال و املاک اعم از مزرعه و زمین و باغ را بین همه وراث تقسیم نمود بصورت توافقی بین خودشان. البته بدون اطلاع من و در نتیجه به من هیچ سهمی نرسید. الان نزدیک به 40 سال از این موضوع میگذرد و حتی امروز هم که من مطلع شدم از تقسیم اراضی سر باز میزنند و حق من این وسط ضایع شده است.آیا بنده میتوانم حق خود را که این همه سال ضایع شده از آنها بگیرم منظورم محصولات کشاورزی که از زمین برداشت کردند و
بین خودشان تقسیم کردند.خواهشا بنده رو راهنمایی کنید چکار کنم و چگونه اقدام کنم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید شکایت کنید و اجرت المثل ایام تصرف را هم بگیرید و محصول خیر

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

سلام بله میتوانید شکایت کنید