مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و ادب
مدتی قبل که بنده بنا به دلایل کاری در خارج از شهر خود به سر میبردم و پسرم که معلولیت شدید اعصاب و روان دارد و به تازگی از بیمارستان روانی مرخص شده بود. و از طرفی پسرم بدلیل جدایی بنده از همسرم تنها در منزل زندگی میکرد. با این تفاصیل شخصی که در گذشته تحت عنوان کلاهبرداری با او اختلاف داشتم.از فرصت سو استفاده کرده و با ترفند وارد منزل بنده شده و به پسرم که داروی اعصاب مصرف میکند مواد مخدر میدهد که این دو باهم باعث تداخل دارویی شده و او را برای دوره ای از نظر روحی و روانی کاملا بهم میریزد.سپس که پسرم دچار چنین حالتی میشود.او را فریب می‌دهد و با عنوان اینکه میخواهد تعدادی از لوازم منزل بنده را بصورت موقت و برای مدت کوتاهی به امانت گرفته و بلافاصله پس بیاورد.در نهایت تعداد زیادی از لوازم منزل بنده را با خود برده و دیگر پس نمی آورد.
البته این شخص طی بازجویی هایی در پرونده ای دیگر در رابطه با این موضوع علنا اذعان می‌کند و مینویسد که لوازم را از پسر بنده خریداری نموده است.در صورتی که لوازم متعلق به بنده یعنی شخص پدر می‌باشد نه فرزندم ، آنهم فرزندی با آن شرایط روحی روانی که دارد.
حال علاوه بر اقرار او در پرونده ای دیگر تعدادی از بستگان و افراد نیز او را در حین بردن لوازم منزل بنده نیز دیده اند.
از کارشناسان محترم میخواستم سوال کنم که بنده برای پس گرفتن اسباب و لوازمم از این شخص و محکوم کردنش چگونه میتوانم اقدام کنم؟
سوال دوم آنکه با توجه به تفاصیل توضیح داده شده آیا اتهامی گریبان گیر پسر بیمار بنده خواهد شد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

برای پسر بیمار اگر درجه معلولیت ایشان به قدری باشد که تشخیص نادرستی از موضوع داشته رافع مسئولیت است ولی برای همسر سابق شما میتوان بعنوان سرقت طرح دعوی کرد و نهایتا دادگاه به رد مال و مجازات ایشان حکم میدهد و اگر از باب سرقت نتیجه ای حاصل نشد بابت غضب علیه ایشان دادخواست دهید