مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای طلاق

سلام. همسر من چندی است که خانه را ترک کرده و تقاضای طلاق توافقی دارد.
پیشنهاد داده که من در محضر به او برای طلاق وکالت بدهم او هم در عوض از مهریه اش بگذرد.
سوالم این است که اولا دادن وکالت برای طلاق با شرط بخشیدن مهریه برای من تکالیف حقوقی دیگری ایجاد نمیکند؟ ثانیا این کار چه مزایا و یا معایبی برایم میتواند داشته باشد؟ خلاصه موافقت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است با یک وکیل مشاوره کنید تا در نوشتن متن بخشیدن مهریه دچار مشکل نشوید، ممکن است وکالت طلاق بدهی ولی پس از بذل مهریه رجوع کند و مهریه اش را به اجرا بگذارد. حتی بهتر است به جای وکالت در طلاق خوتان وکیل معرفی کنید تا در دادگاه حاضر شود، چون اگر شما وکالت به بدهید وی برای شما وکیل تعین می کند و...

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام.اگر متن وکالت نامه و بخشش مهریه را با مشورت وکیل تنظیم کنید به مشکل برنمیخورید.