مشاوره حقوقی رایگان - حکم‌ تخلیه

باسلام
اینجانب 6 ماه پیش منزلم را به یه بنگاه دار بصورت اجاره ای دادم و این حق رو بهش دادم که به هرکسی که خواست اجاره دهد.و ایشون هم به یکی رهن دادش. الان بنگاه دار کرایه نداده و بدلیل کلاهبرداری زندانه. و مستاجر هم قراردادش با بنگاهدار تمام شده میخواستم ببینم الان که 6 ماه از قراردادم گذشته و اجاره ای دریافت نکردم میتوانم برای مستاجر حکم تخلیه بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" تقاضای تخلیه به طرفیت مستأجر سابق و لاحق (هر دو) و تقاضای الزام مستأجر سابق (مشاور املاک) به پرداخت اجور معوقه در مرجع قضایی صالح .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست دستور تخلیه بدهید سپس طی دادخواستی مبنی بر مطالبه اجور معوقه بدهید

یک وکیل

سلام بله