مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

با سلام.
دوستان تو دیوان عدالت یک پرونده دارم که دستگاه طرف مقابل در لایحه دفاعیه خود تهمت به من زد به صورت مکتوب مبنی بر اینکه داخل متن نامه نوشته که من تبانی کردم و با اعمال نفوذ داخل اداره رای گرفتم
حالا می توانم از نظر کیفری شاکی مدیر کل آن اداره شد مبنی بر اینکه بیا برایم اثابت کند که من چطوری تبانی کردم چون مدیرکل همان اداره نامه را امضا و انگشت زد وفرستاد دیوان
با تشکر
باید تحت چه عنوانی شاکی آن شد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی باید سؤ نیت ایشان احراز گردد و