مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل به دلیل فحاشی

با سلام . در پرونده کیفری با سهل انگاری وکیل و ارایه شکواییه نادرست ، با وکیل خود به مشکل خوردم و پس از انصراف وکیل در موقع نامناسب ، و اعتراض ، در پیامک و پیج واتس اپ ، توهین و فحاشی و الفاظ بسیار رکیک به من و مادر و پدر مرحومم نموده که مکتوب تهست ، و مرا تهدید به تبانی با طرف دعوی خود که پرونده ان را خود ایشان در دست داشتند ، نمودند. در ضمن اخیرا متوجه شدم که پیچی و خطی که از طریق ان با لگوی موسسه وکالتی مدارک و اطلاعات پرونده مرا در اختیارشان قرار میدادم ، متعلق به شخص دیگری است و طی پیامی مکتوب نوشته شد که این پیج توسط ادمینها جواب داده میشده و وکیل ...هیچ پاسخگویی در این پیج نداشته است . بعد هم پیام را حذف نموده و مرا بلاک کردند. البته قبل از حذف پیام اسکرین شات گرفته شده . ایا در کانون وکلا میتوانم بابت این موارد از وکیل شکایت کنم و جز تخلفات انتظامی درچه چند محسوب میشود ؟سپاس

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید از طریق کانون و دادسرای عمومی شکایت وپیگیری کنبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخص پروانه رسمی وکالت داشته باشد می‌توانید شکایت کنید