مشاوره حقوقی رایگان - سوال راجع به ارث

پدرم هجده سال پیش قطعه زمینی را به من واگذار کرد در یک ورق کاغذ ابتدا قید کرد به عنوان ارث پدری ولی در ادامه نوشت فروخته شد به پسرم سپس در محضر به نام من زد و من آن زمین را فروختم پس از آن مابقی زمینش را به نام مادرم زد حالا پس از گذشت چند سال و فوت پدرومادرم ورثه علیه من شکایت کردند که من حق هیچگونه ارثی ندارم چون قبلاً ارثم را گرفته ام و از من امضا دارند آیا این زمین برای من حکم ارث دارد و من از زمین مادرم ارث نمیبرم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قبل از فوت ارثی محقق نشده است بنابراین با وصف توضیحات نسبت به قطعه زمینی که قرارداد دارید مالک هستید و از ماترک باقی مانده مانند سایر ورثه ارث می برید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبل از فوت فرد هرگونه ارث بری از ایشان منتفی است
شما مالک آن قطعه زمین می باشید و نسبت به ماترک نیز سهم الارث دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا ارث محسوب نمیشود
زیرا قبل از فوت ، ارث محقق نشده است