مشاوره حقوقی رایگان - آیا امضا کنم‌ یا نه

سه دانگ‌ برای من و سه دانگ‌ برا نفر بعدی اما ترس دارم‌ ناشی هستم‌ گفتن‌ یک سند است فقط باید سه دانگ را امضا کنی از قضا طرف 5 فرزند دارد و من هیچ‌ کارهای شهرداری و دارایی و کارشناس انجام‌ شده تا جواب بیاد بریم‌ محضر راهنمایی کنید برم‌ برا امضا من هم‌ با همین یه سند که دست خانم‌ هست تا فروخته شود ‌موافقت کنم‌ فقط امضا کنم و برگردم‌ یا بگم‌ یه برگه به‌ من هم برا پشتوانه بدهید ممنون‌‌ چون‌ دیگه وقت ندارم‌ لطف کنید جواب منو بدهید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر شما مالک سه دانگ هستین می تونید نسبت به انتقال سه دانگ خودتان یا با وکالت محضری از همسرتان اقدام کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام به هیچ وجه بدون وکیل برای امضا نروید