مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکایت کیفری گروهی بدون شاهد و وکیل

ما حدود 10 الی 20 نفر قصد شکایت کیفری از دو یا سه شخص را داریم که از ما کلاهبرداری کرده اند و مبالغی را گرفتند و حالا پاسخگو نیستند.
تمام وکلایی ‌که از آنها مشورت گرفتم گفتند که باید برای هر نفر 2 شاهد وجود داشته باشد. ولی ما واقعا شاهدی جز افرادی که خودشان شاکی هستند نداریم و از شاهد دروغین هم که پیشنهاد خیلی از وکلا بود استفاده نمیکنیم.

سوال من این است‌
اول، آیا بدون شاهد، با این تعداد از شاکی. شکایت انجام نمی شود یا رد می شود؟
دوم، شنیدم برای شکایت کیفری همه باید در یک پرونده شکایت کنیم؟ لطفا بفرمایید که جداگانه و بدون شاهد امکان شکایت هست یا بهتر از همه با هم شکایت کنیم.
سوم، همه وکلا میگفتند بدون وکیل نمی تواند در یک شکواییه طرح شکایت کنید! مگر وکیل داشته باشید. آیا درست است؟

پیشاپیش با تشکر از دادراه و همگی وکلا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید
و با ارائه مستندات و مدارک دعوا را اثبات نمایید
و شما میتوانید جداگانه شکایت نمایید ولی بهتر است با هم شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هر حال برای شکایت نیاز به ادله اثباتی است اگر سند و مدرکی دارد شهودی دارید همه ارائه گردد بله اگر با هم شکایت کردید وکیل بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون وکیل می توانید شکلیت کنید ولی درسرهای زیادی پیش رو خواهید داشت .