مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان بدون استعلام از شهرداری

بنده املاک هستم و در املاک، واحدی همکف معامله گردیده که بدون استعلام از شهرداری هر دو طرف اقدام به معامله کردند الان خریدار از املاک شکایت کرده که چرا این واحد را بدون استعلام از شهرداری برای ایشان معامله کردم.
می خواستم بدونم میتونه کاری بکنه و معامله رو فسخ کنه و برای املاک جرمی اتفاق افتاده یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما بی اطلاع باشید ، سو نیت احراز نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است سونیت محرز نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرمی توسط املاک محقق نشده
است

ولی ممکن است قرارداد قابل فسخ
باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
توجه به متن قرارداد ضروری است. اگر در متن قرارداد به استعلام اشاره شده باشد و عدم استعلام موجبات خسارات را فراهم آورده باشد فلذا از خریدار امکان اقدامات حقوقی موجود است
و السلام

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مفاد مبایعه نامه دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به قرارداد داردامکان مطالبه خسارت می باشد برای شما اصولا خیر